Thunderbolt 3 (USB-C) to Thunderbolt 2 Adapter

Dostupnost: U dodavatele
Odesíláme:  Obvykle do 3 pracovních dnů
Záruka:  12 měsíců
1 510 Kč
1 248 Kč bez DPH
Kód: ID300345 Prod. číslo: MMEL2ZM/A Výrobce: Apple
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Thunderbolt 3 (USB-C) to Thunderbolt 2 Adapter
Přehled Adaptér Thunderbolt 3 (USB C) / Thunderbolt 2 umožňuje připojit zařízení s portem Thunderbolt nebo Thunderbolt 2 – třeba externí pevné disky a Thunderbolt doky – k libovolnému portu Thunderbolt 3 (USB C) na MacBooku Pro. A protože jde o obousměrný adaptér, dají se jím i připojit nová zařízení s portem Thunderbolt 3 k Macu s portem Thunderbolt nebo Thunderbolt 2 a systémem macOS Sierra. Navíc se jeho pomocí dají připojit Thunderbolt displeje – například Apple Thunderbolt Display nebo LG Thunderbolt 2 displeje – k jakémukoli portu Thunderbolt 3 (USB-C) na MacBooku Pro. Při používání tohoto adaptéru s Apple Thunderbolt Displayem je ale nutný samostatný zdroj napájení, protože displej prostřednictvím adaptéru nepřenáší dostatečné napájení. Poznámka: Tento adaptér nepodporuje displeje s DisplayPortem, jako je třeba Apple LED Cinema Display, ani displeje jiných výrobců s DisplayPortem nebo Mini DisplayPortem. Další informace jsou na stránce podpory Apple věnované adaptéru Thunderbolt 3 (USB-C) / Thunderbolt 2. Obsah balení *Adaptér Thunderbolt 3 (USB C) – Thunderbolt 2 Technické specifikace *Thunderbolt 2 *Thunderbolt 3 (USB-C) *USB-C Záruka: 1 rok
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Firma Apple Inc., dříve Apple Computer Inc., byla založena v roce 1976 v Kalifornii, ve městě Cupertino, kde má dodnes svou centrálu. Zakladateli byli Steve Jobs, Steve Wozniak a Ronald Gerald Wayne. Apple výrazně pomohl nástupu osobních počítačů v 70. letech 20. století.

>> Více informací o výrobci