trackball Logitech TrackMan Marble Mouse, USB

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  36 měsíců
1 337 Kč
1 105 Kč bez DPH
Kód: ID056352 Prod. číslo: 910-000808 EAN: 5099206010109 Výrobce: LOGITECH
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
trackball Logitech TrackMan Marble Mouse, USB
Trackball Logitech® TrackMan® Marble® poskytuje dokonalé pohodlí pro pravou i levou ruku. Provedení pro obě ruce poskytuje pravákům i levákům trvalé pohodlí. Praktické ovládání tlačítky umožňuje snadný přechod vpřed nebo zpět při surfování v síti internet. Po stisknutí obou velkých tlačítek najednou je možné používat kuličku pro automatický posun v dokumentu. Ovládání konečky prstů umožňuje rychlé a přesné pohyby kurzoru. Patentovaná optická technologie Marble® zajišťuje plynulé sledování. Hlavní vlastnosti: * Trackball v provedení pro obě ruce poskytuje pravákům i levákům trvalé pohodlí. * Praktické ovládání tlačítky umožňuje snadný přechod vpřed nebo zpět při surfování v síti Internet. * Ovládání konečky prstů umožňuje rychlé a přesné pohyby kurzoru. * Patentovaná optická technologie Marble® zajišťuje plynulé sledování. * Počet tlačítek: 4 * Záruka: 3 roky Obsah balení: * Logitech TrackMan® Marble® * Logitech® software CD pro Mac a PC * Příručka rychlého startu
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Logitech International SA, je švýcarská společnost a nadnárodní výrobce počítačových periferií a softwaru s globálním ústředím ve švýcarském Lausanne. Společnost má pobočky po celé Evropě, Asii, Oceánii a Americe a je jedním z předních světových výrobců vstupních a rozhraní pro osobní počítače a další digitální produkty.

>> Více informací o výrobci