UVC dezinfekční box s rychlonabíječkou Maxxo

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
1 499 Kč
1 239 Kč bez DPH
Kód: ID362363 EAN: 8595235804322 Výrobce: Maxxo
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
UVC dezinfekční box s rychlonabíječkou Maxxo
Dezinfekční box Maxxo s rychlonabíječkou vás zbaví veškerých virů, bakterií, či mikroorganismů. Díky UVC světlu můžete v boxu dezinfikovat jakékoliv drobné předměty např.: roušky, respirátory, brýle, mobilní telefon aj.) Bezdrátová rychlonabíječka s výkonem 15W pracuje i při zapnuté dezinfekci a fuknce parfemace předmětů dodá dezinfikovaným předmětům vámi oblíbenou vůni. UVC světlo pro dezinfekci drobných předmětů (roušky, respirátory, brýle, mobilní telefon..). 2 módy dezinfekce – 2min a 10min o vlnové délce 275nm. Funkce parfemace předmětů. Rychlé bezdrátové QI nabíjení (15W). Možnost dezinfikovat a zároveň dobíjet mobilní telefon. Parametry: Materiál: ABS+PC Rozměry: 212x120x50mm Hmotnost: 370g Vlnová délka: 275nm Napájení: USB-C QI nabíjení: 15W Bezdrátové nabíjení: Veškeré zařízení podporující bezdrátové nabíjení pomocí QI standardu Parfemace předmětů: Veškeré vonné oleje (esence) bez alkoholu Obsah balení: Dezinfekční box, napájecí kabel USB-C, Uživatelský návod, 2x pipeta
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

MAXXO je česká, rychle rostoucí značka se zaměřením na moderní výrobky a doplňky do kuchyně a domácnosti. Produkty značky MAXXO se vyznačují atraktivním designem, kvalitním zpracováním a sledují poslední světové trendy. Značka si klade u všech svých výrobků za cíl vždy nabídnout nejlepší poměr cena x výkon na trhu. Produkty MAXXO jsou vyráběny v renomovaných výrobních závodech v ČR, Německu, Slovinsku, na Taiwanu a v Číně.

>> Více informací o výrobci