Vak na skládací koloběžku MIBO Tiny / Mastr

  • Poslední kusy
Dostupnost: Poslední 3 kusy
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
990 Kč
818 Kč bez DPH
Kód: ID221924 EAN: 8594186470327 Výrobce: Mibo
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Vak na skládací koloběžku MIBO Tiny / Mastr
Vak z odolné tkaniny navržený k úschově a transportu složené koloběžky Tiny / Mastr. Vak o rozměrech 60x105 cm. Je vyroben z materiálu Cortex 600D 100% polyesterová tkanina z rubové strany s PVC vrstvou s vodoodpudivou úpravou a vysokým stupněm odolnosti proti oděru. Na vaku jsou přišity dva stahovací pásky, díky kterým ho můžete připevnit na řídítka koloběžky. Odpadá tak starost hledat místo ve vašem batohu, kam byste museli vak po vybalení koloběžky schovat. Vak na koloběžku Mastr / Tiny je vyráběn v České republice. Technické specifikace a popis produktu je převzat přímo od výrobce koloběžek. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Český výrobce s mnohaletou tradicí při navrhování a výroby koloběžek.
Široká modelová řada koloběžek pro každého… koloběžky pro děti, pro dospělé, silniční, turistické, skládací, mushing, koloběžky a nákladní trojkolky pro průmysl.
Koloběžky pro dospělé a děti. Koloběžka MIBO pro sport, turistiku, zábavu, půjčovny a průmysl.

>> Více informací o výrobci