Xiaomi Mi Electric náhradní kartáčky (3ks)

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
299 Kč
158 Kč
131 Kč bez DPH
-47%
Kód: ID311216 Prod. číslo: 6970244529343 Výrobce: XIAOMI
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Xiaomi Mi Electric náhradní kartáčky (3ks)
Malá kartáčková hlavice se zdá obyčejná, ale je zcela odlišná od běžných kartáčkových hlavic. Hlavice využívá technologii vysoce hustého osazení štětin, je bez obsahu kovů a odolná proti rzi. Spodní část štětin je vytvarována pomocí tepelné fúze a poté jsou štětiny upevněny pomocí svrchního dílu na hlavici. V porovnání s běžnými kartáčkovými hlavicemi řeší provedení bez kovu problém s rezivěním a hromaděním nečistot, navíc je také ekologičtější a zdravější. Použitím výběrových amerických Dupont měkkých štětin špičkové kvality a technologie hustého osazení se celkové množství štětin zvýší přibližně o 40 %. Každá štětina byla obroušena do kulatého tvaru, aby se zabránilo poškrábání dásní a povrchu zubů. Záruka: 24 měsíců
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Xiaomi je soukromá čínská společnost, která navrhuje, vyvíjí a prodává smartphony, aplikace a spotřební elektroniku. Od vydání svého prvního smartphonu v srpnu 2011 získali podíl na trhu v Číně a rozšířili sortiment o širší spektrum spotřební elektroniky.

>> Více informací o výrobci