Bresser

Již téměř 60 let nabízí firma Bresser na celém světě dalekohledy, puškohledy, zařízení pro noční vidění, mikroskopy, lupy a další venkovní produkty.


Portfolio značky
Málokterá další společnost v oboru nemůže říci, že je tak široká jako BRESSER . Začátečníci a profesionálové, mladí i starší, najdou to u společnosti BRESSER . To je také jasná koncepce značky. Samozřejmě, značka BRESSER je zvláště pozoruhodná. Nabízí největší produktový sortiment a mezinárodní úroveň pro dobrou kvalitu, spolehlivost a vynikající hodnotu za peníze.

BRESSER Junior apeluje na mladé milovníky přírody a mladé vědce. BRESSER slouží téměř všem formám obchodu, od specialistů v astronomii, optice, fotografování, lovu až po velké maloobchodní řetězce, hračkárny a vybrané internetové obchody.

Od roku 2012 je licence NATIONAL GEOGRAPHIC pro optické a venkovní produkty. Zde se oslovují studenti a nadšenci dospělých. NATIONAL GEOGRAPHIC je hnací silou mezinárodního vzhledu. Časopis National Geographic je publikován ve 40 jazycích a je čten každý měsíc o 60 milionů lidí. Národní geografická televize dosahuje 440 milionů domácností v 171 zemích a 48 jazycích.

LUNT Solar Systems z USA je lídrem na trhu pro přístroje pro pozorování slunečního záření. H-alfa filtry a systémy bílého světla umožňují fascinující pozorování našeho slunce.Od roku 2015 je společnost BRESSER výhradním distributorem firmy LUNT Engineering .