BWT

Motto vyjadřuje naše poslání - vývoj ekonomických produktů a služeb pro úpravu vody přátelských k životnímu prostředí. Tento úkol jsme si vytýčili při založení společnosti v roce 1990. Od té doby stanovily produkty a procesy BWT technologické standardy po celém světě a dnes je Best Water Technology Group přední evropskou společností v oboru technologie úpravy vody. Více než 2700 zaměstnanců má za cíl poskytovat zákazníkům z řad soukromých uživatelů, průmyslových organizací, podniků, hotelů a komunit maximální možnou bezpečnost, hygienu a zdraví během jejich každodenního kontaktu s "elixírem života" využitím inovativních, ekonomických a ekologických technologií zpracování.

BWT nabízí produkty, systémy úpravy vody a služby pro:

  • Pitná voda
  • Laboratorní voda
  • Topná voda
  • Kotelní a chladicí voda
  • Klimatizační voda
  • Bazénová voda

Abychom byli i nadále jedničkou ve všech oblastech úpravy vody, inovační centra BWT se trvale zabývají výzkumem, vývojem a optimalizací procesů filtrace, filtračních médií a systémů iontové výměny pro demineralizaci, změkčování, oduhličování, membránových technologií (mikro, ultra, nano filtrací, reverzní osmózou), generátorů čisté páry, destilací čisté páry, UV systémy, generátory ozónu, membrán pro iontovou výměnu, elektrolýzy, elektrodialýzy, elektrodeionizace, generátory oxidu chloričitého a dávkovacích čerpadel, která se používají celosvětově za účelem dosažení vynikající kvality vody. Díky jedinečným vysoce výkonným membránám pro palivové články a baterie se BWT zabývá návrhem čistých a udržitelných dodávek energie pro 21. století.

Ať již na domovní vodovodní přípojce nebo v místě použití vody se produkty BWT se značkou 'vyrobeno v Evropě' uplatnily již v miliónu aplikací. Díky novým patentovaným filtrům stolní vody Mg2+ pro přípravu čaje a kávy, filtrům pro optimalizaci vody používané v kávovarech, nápojových automatech, pekařských pecích a napařovacích hrncích, filtrům umisťovaným pod pult, dávkovačům pitné vody, ale i díky reverzní osmóze a UV zařízením nabízí BWT také inovativní a kompaktní produkty pro dosažení nejkvalitnější vody určené pro konečné spotřebitele.