AIREN AiWine Stojan na víno Řetěz

  • AKCE
Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
349 Kč
279 Kč
230 Kč bez DPH
-20%
Kód: ID209751 Prod. číslo: AIREN - AWCHB EAN: 8591897031649 Výrobce: AIREN TECHNOLOGY
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Pavel Marek
Pavel Marek - produktový manažer
AIREN AiWine Stojan na víno Řetěz
Držák - stojan na víno řetěz Stylový doplňek pro všechny milovníky vína, který svou konstrukcí zaujme každou návštěvu. Po vložení láhve stojan vypadá, jako by láhev držel nějakou magickou silou, ve skutečnosti jde však o promyšlený trik. Stojan je vyroben z kvalitních ocelových ok, která mají tvar řetězu a jsou k sobě pevně připevněna, což umožnuje držet stálý tvar. Univerzální velikost stojanu zaručuje použití pro téměř všechny láhve. Technické parametry: Držák je určen pro láhve o maximálním objemu 1l, přičemž průměr hrdla musí být menší než 3,5 cm (naprostá většina lahví nejen na víno). délka stojanu - 19 cm výška stojanu – 19,5 cm šířka stojanu – 13,5 cm délka natáhnutého řetězu - 90 cm rozměr oka řetězu – 4,5 cm x 1,8 cm vnitřní průměr oka na láhev – 3 - 3,5 cm
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Počítačové skříně, ventilátory, myši a další PC příslušenství, to jsou produkty značky Airen Technology. Díky silnému technologickému zázemí a vysoce kvalitním specialistům se řadí mezi prvotřídní výrobce počítačových periferií.

>> Více informací o výrobci