Auto Finesse Satin Tyre Creme Dressing 500 ml impregnace pneumatik

  • Novinka
Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
399 Kč
330 Kč bez DPH
Kód: ID352562 Výrobce: Auto Finesse
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Auto Finesse Satin Tyre Creme Dressing 500 ml impregnace pneumatik
Auto Finesse Satin Tyre Creme Dressing 500 ml je gelový krém, impregnace na pneumatiky s možností vrstvení. Auto Finesse Satin je první progresivní sealant na pneumatiky, který Vám dává možnost zvolit si, zda-li chcete pneumatiky přirozeně matné, nebo lesklé. Aplikace v jedné vrstvě totiž poskytne černý, přirozeně saténově matný povrch, další vrstvení pak nabízí zvyšování lesku. Satin je obohacen UV inhibitory, které zabraňují stárnutí pneumatik a tak i předčasnému praskání. Narozdíl od konvenčních přípravků určených k aplikaci na pneumatiky není Satin založený na silikonové bázi, neodlétá tedy z povrchu. Neriskujete tak potřísnění podběhů, bočnic vozu, apod. Auto Finesse Satin Tyre Creme Postup při aplikaci: 1) Jednoduše naneste pár kabek na pěnový aplikátor a rozetřete po povrchu pneumatiky a ponechte cca 5 minut uzrát. 2) Chcete-li přirozeně matný vzhled, naneste pouze jednu vrstvu. 3) Pakliže požadujete lesklý výsledek, opakujte postup a Satin navrstvěte. Objem: 500 ml
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Auto Finesse je anglický výrobce špičkové autokosmetiky s dlouholetou tradicí. Auto Finesse jako jediný producent značkové autokosmetiky nabízí krom vyjímečných produktů i určitý životní styl, který je čím dál bližší miliónům uživatelů po celém světě. V nabídce naleznete kompletní péči od A do Z. Tedy autošampony, detailery, čističe a impregnace takřka na jakýkoliv povrch jak v interiéru, tak exteriéru. V neposlední řadě nesmíme zapomenou na keramické ochrany, které vynikají svou snadností aplikace, kterou zvládne takřka každý z nás. Vhodné nejen pro detailing profesionály, ale i pro širokou veřejnost. Luxusní poměr cena/efektivita, který nelze jinak než doporučit!

>> Více informací o výrobci