Auto Finesse Silk Drying Towel prémiový sušící ručník

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
519 Kč
429 Kč bez DPH
Kód: ID369385 Prod. číslo: AF35088 Výrobce: Auto Finesse
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Auto Finesse Silk Drying Towel prémiový sušící ručník
Auto Finesse Silk Drying Towel je mikrovláknový sušící ručník z twistovaného mikrovlákna o velikosti 92x62 cm. Vysoce měkký ručník v konstrukci twisted pile je ideálním doplňkem pro nadšence i profesionály, kteří chtějí dokonale usušit ošetřený lak. Tento mimořádně velký prémiový ručník 92 x 62 cm byl navržen tak, aby volně klouzal po vnějších površích, rychle absorboval veškerou vodu a ukládal ji hluboko do vláken, daleko od nejcitlivějších laků. Tento konkrétní design obsahuje mikrovlákno s kroucenou smyčkou pro nejrychlejší a nejefektivnější absorpci vlhkosti bez rizika oděru jakýchkoli dříve použitých ochranných vrstev. Silk Drying Towel sušící ručník je opatřen mikrosemišovými hranami, díky čemuž zvládne dokonale vysušit bez poškrábání vše od laku a obložení až po sklo a kola. Hlavní parametry sušícího ručníku Auto Finesse Silk Drying Towel Rozměry: 92x62 cm Hmotnost: 1.0 kg Možné praní v pračce při teplotě do 40 st Auto Finesse Silk Drying Towel je luxusním partnerem k Auto Finesse Aqua Deluxe. Díky kombinaci dvojice ručníků z standardního volného mikrovlákna a ručníku s konstrukcí twisted pile dokážete vysušit a vyleštit jakýkoliv vůz o jakékoliv velikosti ať už je ošetřený ochranou či nikoliv. Jak se postarat o sušící ručníky a mikrovláknové utěrky, rukavice a aplikátory? Pro praní mikrovláknových ručníků doporučujeme použít prací prostředek vhodný pro praní mikrovláken. Ručník vyperte buď ručně, nebo v pračce na program ruční praní při teplotě do 40 st Neždímejte, nepoužívejte žádné další aviváže Po vyjmutí z pračky ručník vymačkejte a zavěste do větrané místnosti a ponechte vyschnout přirozenou cestou. Po vyschnutí ručník překartáčujte jemným kartáčem (rozčešete tím vlákna)
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Auto Finesse je anglický výrobce špičkové autokosmetiky s dlouholetou tradicí. Auto Finesse jako jediný producent značkové autokosmetiky nabízí krom vyjímečných produktů i určitý životní styl, který je čím dál bližší miliónům uživatelů po celém světě. V nabídce naleznete kompletní péči od A do Z. Tedy autošampony, detailery, čističe a impregnace takřka na jakýkoliv povrch jak v interiéru, tak exteriéru. V neposlední řadě nesmíme zapomenou na keramické ochrany, které vynikají svou snadností aplikace, kterou zvládne takřka každý z nás. Vhodné nejen pro detailing profesionály, ale i pro širokou veřejnost. Luxusní poměr cena/efektivita, který nelze jinak než doporučit!

>> Více informací o výrobci