BELKIN sluchátka černá s Lightning konektorem

Dostupnost: U dodavatele
Odesíláme:  Obvykle do 3 pracovních dnů
Záruka:  24 měsíců
950 Kč
919 Kč
759 Kč bez DPH
-3%
Kód: ID378569 Prod. číslo: G3H0001btBLK Výrobce: BELKIN
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
BELKIN sluchátka černá s Lightning konektorem
S vysoce kvalitním zvukem, maximálním pohodlím a přizpůsobením a mimořádnou odolností jsou sluchátka SOUNDFORM Headphones s konektorem Lightning sluchátka, na která jste vy i váš iPhone čekali. Tato kompaktní sluchátka nabitá funkcemi, včetně voděodolnosti a izolace hluku, poskytují špičkový zvuk bez rušení – takže se můžete ponořit do hudby, přenést se do jiného světa s audio knihou... *ODOLNÉ PROTI POTU A STŘÍKÁNÍ *DLOUHO TRVAJÍCÍ ŽIVOTNOST *Délka kabelu 112 cm Balíček obsahuje: *Sluchátka SOUNDFORM s konektorem Lightning *Silikonové náušníky, velikost S, M, L https://www.belkin.com/ph/speakers-headphones/headphones/soundform-headphones-with-lightning-connector/p/p-g3h0001/
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Společnost Belkin International  vytváří produkty, které pomáhají lidem využívat sílu technologie, a usnadňují jejich životní styl. Toto bylo poslání Belkinu od jejich založení v roce 1983.

>> Více informací o výrobci