Bezdrátová sluchátka XIAOMI Haylou GT1

  • Novinka
Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
599 Kč
495 Kč bez DPH
Kód: ID349641 EAN: 6971664930191 Výrobce: XIAOMI
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Bezdrátová sluchátka XIAOMI Haylou GT1
Bezdrátová sluchátka Xiaomi Haylou GT1 jsou velmi pohodlná. Pevně drží ve vašich uších a jsou tak lehká, že je vůbec necítíte. Každé sluchátko váží pouhé 4 gramy. S nimi si nejen vychutnáte poslech vaší oblíbené hudby. Součástí jejich výbavy je vestavěný mikrofon, díky němuž je lze využít k telefonování i jako handsfree. Pomocí Bluetooth 5.0 je můžete spárovat s dalšími zařízeními. Váš poslech hudby ani váš hovor nenaruší vybitá baterie. Kapacita baterie sluchátek vydrží 4 hodiny nepřetržitého provozu. Nabijete je vložením do elegantního pouzdra, které kromě ochrany sluchátek slouží jako dobíjecí stanice. S Xiaomi Haylou GT1 se nemusíte bát vyrazit do deště. Jsou totiž vybavena certifikací voděodolnosti IPX5.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Xiaomi je soukromá čínská společnost, která navrhuje, vyvíjí a prodává smartphony, aplikace a spotřební elektroniku. Od vydání svého prvního smartphonu v srpnu 2011 získali podíl na trhu v Číně a rozšířili sortiment o širší spektrum spotřební elektroniky.

>> Více informací o výrobci