Bezdrátový přenosný kompresor BLUETOUCH BT15 6000 mAh

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
1 849 Kč
1 528 Kč bez DPH
Kód: ID370054 EAN: 8594161629672 Výrobce: BlueTouch
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Bezdrátový přenosný kompresor BLUETOUCH BT15 6000 mAh
Výkonný multifunkční kompresor kompaktních rozměrů, který díky vysokokapacitní baterii 6000 mAh nafoukne kolo, koloběžku nebo třeba míče pro celý basketbalový tým! Během jedné minuty nafouknete až 28,7 l vzduchu a vejde se i do tašky na koloběžce. Bezdrátový přenosný kompresor BLUETOUCH BT15 disponuje přednastavenou funkci STOP - po dosažení nastaveného tlaku se automaticky vypne a nehrozí poškození nafukovaného předmětu. Součástí balení je široká sada nástavců pro nafouknutí míče, pneumatiky motorky, kola, elektrokoloběžky, nebo nafukovacího bazénku a matrace. Díky kompresoru si můžete kdykoliv změřit aktuální tlak v pneumatikách, abyste předešli zbytečným defektům způsobených nedostatečným nafouknutím pneumatik. Pohodlná a jednoduchá manipulace - kompresor má přehledný displej. Výrobek je vybaven čtyřmi režimy dohuštění: automobil, motocykl, jízdní kolo a míč. Podle svých potřeb si můžete si zvolit vhodný režim. Každý režim má jiné výchozí hodnoty nastavení tlaku vzduchu. Vlastní volba jednotek tlaku: psi, bar, kPa a kg/cm2 Kompresor BLUETOUCH BT15 má malé rozměry, nízkou hmotnost, snadno se přenáší a skladuje. Na cesty, outdoorové aktivity, denní potřeby. Během jedné minuty nafouknete až 28,7 l vzduchu V jednom výrobku získáte více funkcí: detekce tlaku v pneumatikách, vzduchové čerpadlo, noční osvětlení Extrémně výkonná baterie (6000 mAh) 8 prvků ochrany pro bezpečné použití Super silný výkon při huštění (až do 150 psi) Vysoce přesná detekce tlaku v pneumatikách (0,01 kg/cm 2). Široký rozsah okolních teplot při použití výrobku ( -20~45 °C)
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Jsou technologickou společností, která funguje na českém trhu už osmým rokem. Zabývají se digitálními technologiemi a vývojem elektronických komponentů pro obchodní společnosti. Májí vlastní pobočky v Číně a Hongkongu a dohlíží tak přímo na místě na kvalitu výroby.

>> Více informací o výrobci