Cestovní presovač kávy Waccaco Minipresso NS2

  • Novinka
Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
1 539 Kč
1 272 Kč bez DPH
Kód: ID392331 EAN: 4897066230917 Výrobce: Waccaco
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Cestovní presovač kávy Waccaco Minipresso NS2
Minipresso NS2 je novou generací jednoho z nejprodávanějších přenosných kávovarů na světě Minipresso NS. Je menší (o 30% než předchůdce), lehčí a ještě přenosnější. Přitom stále nabízí úžasnou kvalitu espressa díky použití Nespresso kapslí. Výhodou přípravy kávy s kapslemi je, že káva je již namleta a přesně odměřena v hermeticky uzavřeném obalu. Zachová si tak dokonale všechny chutě jako u čerstvě namleté kávy. Použití kapslí je také pohodlnější, bez nepořádku a usnadňuje čištění kávovaru po použití. Je rozhodně nejlepší volbou, jak si rychle vychutnat až 60 ml lahodného espressa doma, v kanceláři, i na cestách. Minipresso NS2 se ovládá velmi jednoduše a intuitivně. Vložte do něj jakoukoli Nespresso kompatibilní kapsli, přidejte horkou vodu do zásobníku, odjistěte píst z jeho cestovní polohy a několika stlačením v kávovaru vytvoříte potřebný tlak. Během chvilky si tímto způsobem připravíte lahodné espresso s perfektní cremou. Vylepšete si den s kávovarem, který kombinuje eleganci a pohodlí v překvapivě vytříbeném a extrémně kompaktním designu. Minipresso NS2 je pouze na použití s kapslemi Nespresso, nelze ho tedy použít s mletou kávou. Rozměry: 129x70x60 mm Hmotnost : 290 g Objem zásobníku na vodu: 80ml Maximální tlak: 18 barů. Poznámka: Některé neoriginální kapsle nemusí s našimi kávovary dobře fungovat.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Posláním ve Wacaco je umožnit milovníkům kávy po celém světě vychutnat si vysoce kvalitní espresso na cestách a zároveň minimalizovat náš dopad na životní prostředí. Zavázali se používat inovativní, udržitelné materiály v jejich produktech a neustále zplepšovat jejich technologie, která poskytuje dokonalý zážitek z přenosného espressa.

>> Více informací o výrobci