Chemie LAGUNA FLOKUL ULTRA vločkovač 0.5L

Dostupnost: U dodavatele
Odesíláme:  Obvykle do 3 pracovních dnů
Záruka:  24 měsíců
99,0 Kč
81,8 Kč bez DPH
Kód: ID348726 EAN: 8595039301591
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Chemie LAGUNA FLOKUL ULTRA vločkovač 0.5L
Chemie LAGUNA FLOKUL ULTRA vločkovač 0.5L
Přípravek zajišťuje průzračně čistou vodu. Do vody jsou zanášeny nebo jsou přítomny mikroskopické (koloidní) nečistoty, které zhoršují hygienickou kvalitu vody a její průzračný vzhled. Částice obalují bakterie a viry a ty lépe vzdorují dezinfekci. Flokulací (převedením nečistot do vysrážené a tudíž separovatelné podoby) se z vody za pomoci sedimentace a filtrace odstraňují uvedené koloidní částice a tím dochází k vyčeření bazénové vody. Návod k použití: Přípravek se používá preventivně, aby nedošlo k zakalení vody nebo k odstranění již vzniklých nečistot. Po vytvoření větších shluků lze je odfiltrovat nebo odsát ode dna bazénu.

Před použitím přípravku upravte hodnotu pH vody na cca 6,8 přípravkem Laguna pH plus / Laguna pH minus. Potřebnou dávku přípravku rozmíchejte v 10 litrech vody v umělohmotné nádobě, uveďte do chodu filtrační zařízení a pomalu vlijte do sběrače (skimmeru) nebo rovnoměrně rozlijte po hladině. Filtraci nechte běžet několik hodin, aby došlo k dokonalému rozmíchání přípravku ve vodě a pak nechte odstát (při vypnutém filtračním zařízení) cca 10 hodin. Po této době lze případné vysrážené nečistoty usazené na dně bazénu odsát ponorným vysavačem. Přípravek Laguna flokul ultra použijte min. 48 hodin po přidání přípravků Laguna Ca nebo Laguna ALG, aby nedošlo k vzájemnému ovlivnění (snížení) účinnosti těchto přípravků.

Dávkování:

- 3 - 6 ml přípravku na 1 m3 (1000 litrů) vody
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení