Chemie LAGUNA PH MINUS 1.5 kg

Dostupnost: U dodavatele
Odesíláme:  Obvykle do 3 pracovních dnů
Záruka:  24 měsíců
145 Kč
120 Kč bez DPH
Kód: ID348730 EAN: 8595039300556
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Chemie LAGUNA PH MINUS 1.5 kg
Chemie LAGUNA PH MINUS 1.5 kg
Přípravek je určen ke snížení hodnoty pH bazénové vody. Ideální hodnota pH vody ke koupání má být v rozmezí 6,8 - 7,6. V tomto rozmezí působí dezinfekční přípravky s maximální účinností a bez negativních vedlejších účinků. Při hodnotách pH pod 6,8 může docházet ke zvýšenému narušování materiálů bazénu, blednutí barev a k podráždění očí a kůže. Hodnoty pH nad 7,6 mohou způsobit ve vodě mléčné zákaly, zápach po chloru, také podráždění očí a kůže a může docházet k ucpávání filtru. Potřebné množství přípravku (rozpuštěného ve vodě v plastové nádobě) pomalu přilévejte u přítoku vody do bazénu při zapnutém filtračním zařízení. Kontrolu hodnoty pH (testery) provádějte až po dokonalém promíchání. Tento postup opakujte, dokud pH není v požadovaném rozmezí. Do doby dokonalého promíchání přípravku filtračním zařízením je nutno vyloučit přítomnost osob v bazénu! Hodnotu pH následně kontrolujte 1x týdně a zjištěné odchylky od ideální hodnoty regulujte přidáním přípravku Laguna pH plus nebo Laguna pH minus. Kontrola je nutná především před přidáváním dezinfekčních přípravků.

Dávkování:

- 15 g přípravku (1 rovná polévková lžíce) na 1 m3 vody (1 000 litrů) sníží hodnotu pH přibližně o 0,2 (u tvrdé vody je většinou potřeba vyšší dávka)
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení