CONNECT IT FOR HEALTH CONTRAST klávesnice s velkým fontem, CZ + SK verze, ŽLUTÁ/ČERNÁ

Dostupnost: U dodavatele
Odesíláme:  Obvykle do 3 pracovních dnů
Záruka:  24 měsíců
502 Kč
499 Kč
412 Kč bez DPH
Kód: ID400407 Prod. číslo: CKB-4400-CS Výrobce: CONNECT IT
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
CONNECT IT FOR HEALTH CONTRAST klávesnice s velkým fontem, CZ + SK verze, ŽLUTÁ/ČERNÁ
CONTRAST YELLOW&BLACK --- Unikátní kontrastní klávesnice s velkým fontem pro lepší čitelnost ocení nejen uživatelé s horším zrakem či zrakovým postižením, ale i senioři a děti. --- Klávesnice kromě klasických funkcí disponuje 9 multimediálními klávesami, které využijete jak v domácím, tak v kancelářském prostředí. Příjemný ergonomický náklon klávesnice pomáhá proti únavě zápěstí během dlouhých pracovních relacích. --- Klasické rozložení nízko profilových kláves 9 multimediálních kláves Dlouhá klávesa BACKSPACE na šířku dvou standardních kláves Unikátní kontrastní provedení Velký font kláves Speciálně upravená konstrukce tlačítek i membrány pro tichý a měkký chod Zvýšená odolnost a životnost kláves Zvýšená odolnost potisků kláves při psaní s dlouhými nehty Membránová technologie odolná vůči zanesení nečistotami Konektor USB 2.0 zpětně kompatibilní s USB 1.1 Pogumované protiskluzové přední nožičky Snadná instalace Plug & Play bez nutnosti instalace a stahování ovladačů (stačí pouze připojit k USB portu počítače nebo notebooku) Kompatibilní s operačními systémy Windows a macOS (funkce produktu, které nejsou podporovány Mac OS X, nemusí fungovat správně) Délka kabelu: 150 cm Rozměry (d × h × v): 449 × 169 × 26 mm Hmotnost: 460 g Barva: žluto-černá --- Balení obsahuje: Klávesnice Návod k obsluze
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

CONNECT IT si zakládá na co nejlepším poměru ceny a výkonu, tj. aby cena odpovídala skutečné hodnotě produktu. Neméně důležitá je praktičnost, spolehlivost a odolnost.

>> Více informací o výrobci