HG Odstraňovač vodního kamene pro espresso a kávovary 500 ml

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
125 Kč
115 Kč
95,3 Kč bez DPH
-8%
Kód: ID364222 Prod. číslo: HG3230527 EAN: 8711577114930 Výrobce: HG International b.v
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
HG Odstraňovač vodního kamene pro espresso a kávovary 500 ml
HG odstraňovač vodního kamene pro espresso a kávovary je odvápňovač na bázi kyseliny citrónové, vyvinutý speciálně pro odstraňování vápenaté usazeniny ze všech druhů kávovarů na espreso a kávovarů používajících kávové kapsle. Odvápňovač funguje bezpečně, rychle a bez zápachu a je dokonale biologicky odbouratelný. Při pravidelném používání HG odstraňovač vodního kamene pro espresso a kávovary si káva udržuje svou výbornou chuť, přístroj si zachovává svou rychlost a kromě toho budete mít ze svého kávovaru na espreso nebo kávovaru používajícího kávové kapsle potěšení dlouhá léta! Nalejte 75 ml (3/4 kávového šálku) HG odstraňovač vodního kamene pro espresso a kávovary do nádržky na vodu a doplňte do 750 ml vodou (zředění 10 x). Nechte tento roztok působit 10 minut. Pak přístroj zapněte a nechte kapalinu z poloviny protéci. Přístroj vypněte, nechte přípravek působit 10 minut a nechte pak protéci zbytek kapaliny, až se nádržka zcela vyprázdní. Po ošetření přístroj řádně vypláchněte, poté ho naplňte čistou vodou z vodovodu a nechte minimálně 3 x projet cyklus pouze s vodou, abyste odstranily veškeré zbytky vodního kamene a případnou pachuť. U přístrojů používajících kapsle vložte do přístroje eventuelně nejprve držák kapsle s použitou kapslí, aby se do ní zachytily případné zbytky vodního kamene. Takto zabráníte možnému ucpání výtokového otvoru. Pro odvápnění běžných kávovarů, varných konvic a praček doporučujeme HG rychloodstraňovač vodního kamene. Flakón s obsahem 500 ml postačí pro 6 odvápnění.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

HG International B.V., je čistě nizozemskou firmou s vlastními pobočkami v různých zemích a s 200 nadšenými kmenovými zaměstnanci. Hlavní sídlo a rovněž výrobní závod se nachází v mladém, dynamickém a rychle se rozvíjejícím městě Almere v provincii Flevoland. Společnost disponuje rozsáhlými prostory k realizaci našich ambiciózních úkolů a cílů – náš závod například vyrábí přes 300 nejrůznějších výrobků značky HG, které směřují k milionům spokojených zákazníků ve více než 45 zemích.

>> Více informací o výrobci