HG Rychlý čistič pro nerezové povrchy 300 ml

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
195 Kč
186 Kč
154 Kč bez DPH
-5%
Kód: ID364220 Prod. číslo: HG3410327 EAN: 8711577062576 Výrobce: HG International b.v
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
HG Rychlý čistič pro nerezové povrchy 300 ml
HG rychlý čistič na nerezové povrchy je účinný, profesionální čistící přípravek na rychlé a snadné odstraňování mastnoty, špíny a otisků prstů z nerezové oceli, chromu a hliníku, který nenechává naprosto žádné šmouhy. Proto je tento výrobek ideální na čištění vařičů, omyvatelných stěn za sporákem, digestoří, ledniček, mikrovlnek atd. HG rychlý čistič na nerezové povrchy navíc vytváří neviditelnou ochrannou vrstvu, díky níž lze špínu příště odstranit ještě snadněji. Nastříkejte na čistěnou plochu ze vzdálenosti asi 20 cm rovnoměrnou vrstvu prostředku HG rychlý čistič na nerezové povrchy nebo prostředek naneste pomocí čistého a měkkého hadříku, na který přípravek nejprve nastříkáte. Vyčistěte povrch a vytřete čistým měkkým hadříkem nebo utěrkou
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

HG International B.V., je čistě nizozemskou firmou s vlastními pobočkami v různých zemích a s 200 nadšenými kmenovými zaměstnanci. Hlavní sídlo a rovněž výrobní závod se nachází v mladém, dynamickém a rychle se rozvíjejícím městě Almere v provincii Flevoland. Společnost disponuje rozsáhlými prostory k realizaci našich ambiciózních úkolů a cílů – náš závod například vyrábí přes 300 nejrůznějších výrobků značky HG, které směřují k milionům spokojených zákazníků ve více než 45 zemích.

>> Více informací o výrobci