NATURALPOINT TrackHat Black

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
899 Kč
699 Kč
578 Kč bez DPH
-22%

Množstevní slevy

  • 2 ks a více 686 Kč s DPH
  • 5 ks a více 673 Kč s DPH
  • 10 ks a více 660 Kč s DPH
Kód: ID353214 Prod. číslo: CLG1030 EAN: 8591897990083 Výrobce: NATURALPOINT
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Pavel Marek
Pavel Marek - produktový manažer
NATURALPOINT TrackHat Black
Tato stylová vysoce kvalitní čepka může sloužit nejen pro nosení venku, ale zejména pro přidělání Vašeho TrackClipu pro plný zážitek z TrackIRu. Tento TrackHat je dodáván v bílé nebo černé barvě podle objednání. Jedna velikost pro všechny! TrackHat byl speciálně vyvinut pro VectorClip a s kulatou čepicí s kšiltem nabízí ideální platformu pro připevnění VectorClip k čepici. Ve výchozím nastavení je VectorClip součástí všech Trackir.TrackHat je již součástí některých balíčků Trackir v našem obchodě. Věnujte prosím pozornost odpovídajícímu textu popisu. Samozřejmě můžete použít i běžnou kšiltovku. Obrazovku byste si ale pak museli VectorClipu trochu přizpůsobit sami.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Společnost NaturalPoint, Inc. byla založena v roce 1997 a vyvíjí a uvádí na trh vysoce kvalitní technologii sledování obrazu a unikátní počítačové řídicí zařízení. Nyní je největším poskytovatelem snímání pohybu na světě, NaturalPoint nabízí vysoce výkonná optická sledovací řešení za nejvýhodnější ceny v průmyslu. Společnost sídlí v Corvallis v Oregonu, společnost NaturalPoint je tvůrcem značek OptiTrack, TrackIR a SmartNAV.

>> Více informací o výrobci