Příslušenství Crussis akcelerační páčka na elektrokola

  • Poslední kusy
Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
449 Kč
371 Kč bez DPH
Kód: ID308670 Prod. číslo: .CRS-PR-001 EAN: 8595640700981 Výrobce: CRUSSIS
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Příslušenství Crussis akcelerační páčka na elektrokola
Akcelerační páčka (akcelerátor) pro městská elektrokola Crussis se zadním motorem e-city a e-country, které ma řídítkách kabel pro připojení. Umožňuje jízdu bez nutnosti šlapání.Důležité upozornění:Koupí tohoto produktu bere zákazník na vědomí, že v důsledku dodatečné montáže akcelerační páčky na elektrokolo CRUSSIS toto elektrokolo přestane splňovat požadavky stanovené normou ČSN EN 15194+A1 pro jízdní kola s pomocným elektrickým pohonem. Pomocný elektrický pohon totiž může být dle normy ČSN EN 15194+A1 v činnosti pouze při současném šlapání, přičemž bez šlapání jej lze úmyslně aktivně spustit a využívat jen při tlačení nebo rozjezdu do maximální rychlosti 6 km/h.Dodatečnou montáží akcelerační páčky se tak elektrokolo stává nezpůsobilým pro provoz na pozemních komunikacích, vyhrazených cyklostezkách a trasách určených výhradně pro jízdní kola.Současně zákazník bere na vědomí, že elektrokolo není konstruováno pro jízdu pouze s využitím pomocného elektrického pohonu, a proto při ní dochází k nadměrnému opotřebení pohonného ústrojí elektrokola a k výraznému snižování životnosti baterie. Případné nároky z vad vzniklých tímto způsobem jízdy proto nebudou považovány za oprávněné.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

CRUSSIS Electrobikes s.r.o., výrobce koloběžek a jízdních kol (výroba probíhá v České republice), dovozce elektrokol, doplňků a sportovního oblečení, vše pod vlastní registrovanou značkou CRUSSIS.

>> Více informací o výrobci