set Logitech ADVANCED Wireless Combo, CZ layout

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  36 měsíců
1 449 Kč
1 197 Kč bez DPH
Kód: ID337290 Prod. číslo: 920-009086 Výrobce: LOGITECH
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
set Logitech ADVANCED Wireless Combo, CZ layout
Pokud se poohlížíte po kvalitní combo sestavě pro váš počítač, zpozorněte, protože Logitech představuje moderní bezdrátový set Advanced Combo. Velmi rychle si zvyknete na pohodlí, které tato sada přináší spolu s vysokou přesností a spolehlivostí. Bezdrátová QWERTZ klávesnice i myš komunikují prostřednictvím jednoho USB nano přijímače s dosahem až 10 metrů. Klávesnice *Životnost baterií klávesnice 36 měsíců *Provedení odolné proti polití tekutinou *Potisk kláves odolný vůči oděru *Bezdrátové připojení Advanced 2,4 GHz (10 metrů) *Bezdrátové šifrování *Vypínač zap/vyp Myš *Životnost baterie myši 12 měsíců *Profilovaný tvar s měkkými pogumovanými úchopy *Plnohodnotná velikost, provedení pro obě ruce *Pokročilé optické snímání *3 tlačítka, rolovací kolečko *Vypínač zap/vyp
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Logitech International SA, je švýcarská společnost a nadnárodní výrobce počítačových periferií a softwaru s globálním ústředím ve švýcarském Lausanne. Společnost má pobočky po celé Evropě, Asii, Oceánii a Americe a je jedním z předních světových výrobců vstupních a rozhraní pro osobní počítače a další digitální produkty.

>> Více informací o výrobci