Samsung Zadní kryt s poutkem S24 Taupe

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
1 399 Kč
940 Kč
777 Kč bez DPH
-33%
Kód: ID399679 Prod. číslo: EF-GS921CUEGWW EAN: 8806095365749 Výrobce: SAMSUNG
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Samsung Zadní kryt s poutkem S24 Taupe
S24 Zadní kryt s poutkem *Praktický popruh s pohodlným úchopem *Zcela nové hands-free zážitky *Hedvábně jemný na dotyk Díky novému designu zadního krytu s poutkem telefon zůstane vždy bezpečně ve tvojí ruce. Pevné poutko na zadní straně zajistí bezpečné držení, takže se budeš moci spolehnout na stabilní úchop, který tvé zařízení spolehlivě ochrání před náhodnými pády. Vychutnej si své oblíbené pořady, aniž bys musel telefon držet v ruce. Zadní kryt s poutkem nabízí pohodlné handsfree sledování a přinese ti prostor pro vše, co je opravdu důležité. Dopřej svým dlaním pohlazení s hedvábnou strukturou silikonového krytu. Nejenže je měkký na dotek, ale zároveň poskytuje pohodlný úchop, který vydrží celé hodiny.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Samsung Group, je jihokorejský nadnárodní výrobní konglomerát se sídlem v Samsung Digital City, Suwon, Jižní Korea. Zahrnuje mnoho přidružených podniků, většina z nich sdružených pod značkou Samsung, a je největším jihokorejským obchodním konglomerátem. Od roku 2020 má Samsung osmou nejvyšší globální hodnotu značky.

>> Více informací o výrobci