BELKIN PC pouzdro pro Samsung Galaxy S4, černé

  • Poslední kusy
Dostupnost: Poslední kus
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
159 Kč
131 Kč bez DPH
Kód: ID183685 Prod. číslo: F8M550btC00 Výrobce: BELKIN
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
BELKIN PC pouzdro pro Samsung Galaxy S4, černé
Kryt Belkin Shield Sheer Matte je důkazem toho, že méně je někdy více. Díky materiálu z polykarbonátovému plastu, má Shield Sheer Matte štíhlý, přesně padnoucí design a přitom je stále dostatečně pevný, aby vydržel každodenní opotřebování. Obal Shield Sheer Matte se snadno nasadí i sundá, takže můžete měnit váš obal tak často, jako měníte svůj vzhled. Je navržen pro ochranu bočních tlačítek telefonu Samsung Galaxy S4 a zároveň zachovává veškerou funkčnost portů, reproduktorů a fotoaparátu. Rychle a snadno upravíte hlasitost, připojíte sluchátka, pořídíte fotku nebo připojíte dobíjecí kabel a zároveň zachováváte vaše zařízení plně chráněno. Ultra měkká textura Matné provedení dává tomuto krytu sametově hladkou texturu, která je příjemná na dotek. Kryt navíc přidá vašemu Samsung Galaxy S4 jen jemný barevný nádech. *Pevný polykarbonátový materiál *Tónovaný ultra měkký povrch *Velmi tenké provedení *Umožňuje plný přístup ke všem ovládacím tlačítkům a portům *Výřez pro čočku fotoaparátu
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Společnost Belkin International  vytváří produkty, které pomáhají lidem využívat sílu technologie, a usnadňují jejich životní styl. Toto bylo poslání Belkinu od jejich založení v roce 1983.

>> Více informací o výrobci