SteelSeries Arctis Pro + GameDAC White

  • Poslední kusy
Dostupnost: Skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
9 991 Kč
4 969 Kč
4 107 Kč bez DPH
-50%
Kód: ID321742 Prod. číslo: 61454 EAN: 5707119036245 Výrobce: STEELSERIES
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Pavel Marek
Pavel Marek - produktový manažer
SteelSeries Arctis Pro + GameDAC White
Arctis Pro + GameDAC přináší první certifikovaný Hi-Res Audio systém her, který zajišťuje, že slyšíte vysoce kvalitní 96 kHz / 24 bitový zvuk v plném rozlišení v jeho nejčistší podobě, bez odebírání vzorků. Herní audio systém zahrnuje legendární ESS Saber DAC a zesilovač, který zaručuje, že váš zvuk přichází s nepřekonatelnou kvalitou. Navíc Arctis Pro + GameDAC je navržen s luxusními materiály jako je leštěná ocel a hliníková slitina a exkluzivní čelenka Arctis a Airweave výkonné ušní polštářky. Sluchátka Arctis Pro jsou vybaveny mikrofonem ClearCast ve studiově kvalitní podobě pro bezkonkurenční jasnost hlasu a rušení šumu pozadí. Arctis Pro + GameDAC Arctis Pro + GameDAC delivers gaming's first certified Hi-Res Audio system, ensuring you hear high-fidelity 96 kHz / 24 bit, full resolution audio at its purest, with no down-sampling. The gaming audio system includes the legendary ESS Sabre DAC and amp, guaranteeing your audio comes through with unsurpassed quality. Plus, Arctis Pro + GameDAC is designed with luxury materials like polished steel and aluminum alloy, and the exclusive Arctis ski goggle headband and AirWeave performance fabric ear cushions. The Arctis Pro headset features a studio-quality ClearCast microphone for unparalleled voice clarity and background noise cancellation. o GameDAC - dedicated DAC and headphone amp for gaming o Gaming's first certified Hi-Res Audio system with 96 kHz/24 bit support o Audiophile-grade ESS Sabre DAC and amp o Industry-leading 40,000 Hz capable Hi-Res speaker drivers o Lightweight aluminum alloy and steel construction o ClearCast, the best mic in gaming o Exclusive ski goggle headband o AirWeave performance-fabric ear cushions o DTS Headphone:X v2.0 surround sound o OLED screen for on-the-fly customization o USB and optical audio o ChatMix game/chat balance o Analog aux connection o Prism RGB illumination o On-ear volume and mic mute o Swappable speaker tags o Audio input switching o Built-in share jack
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Společnosti byla založena v roce 2001 Jacobem Wolff-Petersenem. Společnost se původně jmenovala Soft Trading, na se přejmenovala v roce 2007. Soft Traing vyráběl IceMat a SteelPad – podložky pod počítačové myši. Právě ze SteelPad se poté odvodil název . V roce 2008 odkoupil společnost Ideazon zabývající výrobou polohovacích herních zařízení. V roce 2012 získal investici od firem Catterton Partners a ClearVue. Výška investice nebyla zveřejněna. V současné době má zastoupení v Severní Americe, Evropě a Asii. Firemní filozofie je reinvestování části zisku zpět do herního průmyslu pro podporu a urychlení růstu. sponzoruje několik progamingových týmů a hráčů, například Major League Gaming a Natus Vincere. je partnerem Blizzard Entertainment, Electronic Arts, Gunnar Optiks a Valve Corporation. Se máte garanci, že nakupujete špičkové produkty s vynikajícími parametry a s velmi dobrou image pro Vaše herní zážitky.

>> Více informací o výrobci