TCL bluetooth sluchátka náhlavní, mikrofon, BT 4.2, Strong BASS, ploché skládání,10-22K, 102dB, Repro: 32mm, 32Ohm, bílá

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
611 Kč
505 Kč bez DPH
Kód: ID396952 Prod. číslo: MTRO200BTWT-EU EAN: 6921732886271 Výrobce: TCL
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
TCL bluetooth sluchátka náhlavní, mikrofon, BT 4.2, Strong BASS, ploché skládání,10-22K, 102dB, Repro: 32mm, 32Ohm, bílá
Vyrobeno pro rušné ulice MTRO200BT má zefektivněný design a nabízí uvolněnější barevné možnosti pro ty, kteří jsou neustále na cestách a v ulicích velkých měst. Silné basy a silný zvuk pro energický městský život. Hluboké basy a precizní zvuk V kombinaci s uzavřeným akustickým designem a naším odborně navrženým 32mm zvukovým měničem model MTRO200BT zajišťuje intenzivní basy, které proříznou hluk i těch nejrušnějších ulic. Pohodlný ergonomický design Díky měkkým náušníkům nebude ani celodenní poslech doprovázen žádnými obtížemi. Upravitelné mušle a pásek přes hlavu modelu MTRO200BT zajišťují dokonalé padnutí pro každého bez ohledu na velikost a tvar. Výkonný Bluetooth a dlouhotrvající baterie Pomocí výkonného Bluetooth 4.2 můžete sluchátka MTRO200BT snadno spárovat se svým zařízením s Bluetooth a vychutnávat si tak vysoké rychlosti přenosu. Naše dlouhotrvající baterie vás navíc udrží v rytmu déle než ostatní, a to díky 20 hodinám přehrávání a rychlému nabíjení, kdy za 15 minut získáte další 3 hodiny. Zabudovaný mikrofon a velmi zřetelné hovory Ovládejte snadno své telefonní hovory, hudbu i hlasitost zvuku pomocí integrovaného ovládání sluchátek MTRO200BT. Jejich součástí je také zabudovaný mikrofon zachycující čistý zvuk, který zajišťuje čistý přenos hlasu i potlačení ozvěny. Design složitelný naplocho Díky tomu, že lze snadno složit a uložit, je ideálním společníkem na cesty. Vysoká odolnost Naše headsety MTRO200BT podstoupily přísné testování kvality včetně více než 150 hodin ohýbání, natahování, smotávání a roztahování, abychom zajistili co nejlepší výkon pro každodenní používání.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

TCL je přední světovou technologickou značkou v oblasti zobrazovacích panelů, televizorů, domácího pohodlí a mobilních zařízení. Společnost TCL byla založena v roce 1981 a provozuje svá výrobní a výzkumná centra po celém světě a nabízí své produkty a služby ve více než 160 zemích.

>> Více informací o výrobci