USB cable 3in1 Baseus Bright Mirror, USB to micro USB / USB-C / Lightning, 66W, 1.2m (blac

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
299 Kč
247 Kč bez DPH
Kód: ID377082 Prod. číslo: 1BA2420 EAN: 6953156207349 Výrobce: Baseus
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
USB cable 3in1 Baseus Bright Mirror, USB to micro USB / USB-C / Lightning, 66W, 1.2m (blac
Kabel podporuje zatížení s maximálním výkonem 66 W a přenos dat 480 MB / s (pouze na konektoru USB-C). CAMLC-MJ01 byl vytvořen pro dlouhé a intenzivní použití. Kabel je plochý, flexibilní a odolný vůči přerušení. Produkt bude jistě užitečný pro lidi, kteří mají zařízení od různých výrobců. Kromě toho můžete současně načíst 3 zařízení s kabelem. Odolné zásuvné moduly jsou odolné vůči oděru a oxidaci, takže i po dlouhém použití bude s jistotou pro vstup portů s jistotou. Tento plochý kabel je extrémně flexibilní, odolný vůči poškození a zároveň vhodný pro skladování. Připojení drátu se zástrčkou byl navíc vyztužen tak, aby se zabránilo praskání. Kabel má navíc vestavěný organizér, který umožňuje nastavit kabel pro 5 různých délek: 120 cm, 110 cm, 80 cm, 60 cm a 35 cm. Jediné, co musíte udělat, je vytáhnout kabel ze dvou stran. Kovový kulatý rám a zrcadlová textura zaručují nejvyšší kvalitu a elegantní vzhled. Díky použití inteligentní technologie nabíjení, kabel chrání zařízení před překládacím, vypouštěním, přepěťem, přehřátím, soudržným proudem, krátkodobým a elektromagnetickým polem Vložené zařízení a jeho baterie jsou chráněny. Kabel pracuje s hardwarem, který má konektor blesku, například iPhone 11/8/7 atd.; Konektor USB-C, například Samsung Galaxy S20, Huawei P40, Xiaomi mi Poznámka 10 atd.; a konektor Micro USB. CAMLC-MJ01 vám pomůže rychle obnovit energii zařízení Huawei, která podporuje rychlé zatížení. Díky tomu můžete akumulátor nabíjet až 86%. Kabel je kompatibilní s 11V / 6A nakladače a maximální výstupní výkon 66W.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Značka Baseus je známá společností specializující se na výrobu elektronických doplňků a příslušenství pro mobilní telefony, tablety, notebooky a další elektronické zařízení. Baseus byla založena v Číně a rychle se stala populární značkou díky svým inovativním a kvalitním produktem.

>> Více informací o výrobci