Gril na dřevěné uhlí obdélníkový CATTARA TRAPANI 46cm

Dostupnost: U dodavatele
Odesíláme:  Obvykle do 3 pracovních dnů
Záruka:  24 měsíců
1 328 Kč
1 097 Kč bez DPH
Kód: ID334652 EAN: 8591686130287 Výrobce: Cattara
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Gril na dřevěné uhlí obdélníkový CATTARA TRAPANI 46cm
Gril na dřevěné uhlí obdélníkový CATTARA TRAPANI 46cm
Pohledný, obdélníkový gril TRAPANI hodící se na zahrady či terasy. Konstrukce je vyrobena z kvalitního ocelového plechu se smaltovanou povrchovou úpravou. Madla jsou z odolného plastu a mají dostatečný prostor pro úchop. Mobilitu zajištují čtyři kovové nohy, doplněné o zpevňující rám ve spodní časti. Navíc je gril vybaven kolečky z plastu, která zaručují dostatečnou pohyblivost. Gril je vybaven regulovatelnou ventilací a pro samotnou tepelnou přípravu Vašich pochutin je opatřen roštem spolu s odkládacím prostorem z chromované oceli.

Technické parametry:

- grilovací prostor: 43 x 40 cm
- grilovací / odkládací výška: 57 / 66 cm
- rozměry grilu: 44 x 52 x 75 cm
- 2x kolečka
- povrchová úprava: smaltování
- rošt: chromovaná ocel
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Jsme parta nadšenců do kempování, rybaření, a hlavně do přírody. Jednoho dne jsme se rozhodli, že český trh obohatíme o novou značku. Když se do něčeho pustíme, tak to dotáhneme do konce. A tak na náš trh přinášíme zcela novou řadu kempingových a outdoorových výrobků, které se výtečně hodí pro širokou škálu volnočasových aktivit. Značka nese jméno Cattara a založili jsme ji v roce 2016.

>> Více informací o výrobci