HG Odstraňovač plísně, 500ml +30% ZDARMA - 650ml

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
170 Kč
163 Kč
135 Kč bez DPH
-4%
Kód: ID388059 EAN: 8711577144524 Výrobce: HG International b.v
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
HG Odstraňovač plísně, 500ml +30% ZDARMA - 650ml
HG odstraňovače plísně okamžitě ničí všechny plísně, takže ošklivé černé skvrny ihned zmizí. Tyto ošklivé černé skvrny od plísní, vlhka a vlivů počasí se často vyskytují v silikonových spárách mezi vanou a stěnou obloženou kachličkami, ve sprchových koutech a v omítce. Dostupná je nejen varianta v běžném spreji: HG odstraňovač plísně, ale i pěnový sprej HG pěnový odstraňovač plísně. Obě varianty jsou velmi účinné, avšak díky unikátnímu složení má pěna méně pronikavý zápach, aplikace sprejem umožňuje lepší zaměření na postižené místo a riziko rozstřiku je menší. Kromě toho pěna díky svým vlastnostem zůstává déle na povrchu a zajišťuje tak ještě lepší a delší působení.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

HG International B.V., je čistě nizozemskou firmou s vlastními pobočkami v různých zemích a s 200 nadšenými kmenovými zaměstnanci. Hlavní sídlo a rovněž výrobní závod se nachází v mladém, dynamickém a rychle se rozvíjejícím městě Almere v provincii Flevoland. Společnost disponuje rozsáhlými prostory k realizaci našich ambiciózních úkolů a cílů – náš závod například vyrábí přes 300 nejrůznějších výrobků značky HG, které směřují k milionům spokojených zákazníků ve více než 45 zemích.

>> Více informací o výrobci