HG Osvěžovač vzduchu při vysávání 300ml

  • Poslední kusy
Dostupnost: Poslední kus
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
179 Kč
160 Kč
132 Kč bez DPH
-10%
Kód: ID364269 Prod. číslo: HG1700327 EAN: 8711577194826 Výrobce: HG International b.v
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
HG Osvěžovač vzduchu při vysávání 300ml
Vysavače mohou při vysávání vydávat nepříjemný zápach, jelikož v sáčcích nebo prachových nádobách u bezsáčkových vysavačů se při normálním používání dlouhodobě ukládá špína, která může nepříjemně páchnout a vydávat „nakyslý“ zápach. Jelikož během vysávání proud vzduchu nepřetržitě proudí přes nasávanou špínu, vychází tento nepříjemně zapáchající a „nakyslý“ vzduch přes výstupní otvor vzduchu z vysavače ven. Zejména chlupy ze zvířat jsou zdrojem zápachu, a to dokonce i při pravidelné výměně prachových sáčků nebo pravidelném vyprazdňování prachových nádob. HG osvěžovač vzduchu při vysávání zamezuje „hromadění zápachu“ již v prachovém sáčku nebo v prachové nádobce a zajišťuje tak, že vysavač bude šířit během vysávání příjemný svěží vzduch. Uzávěr lahve použijte jako dávkovač a naplňte 4 uzávěry až po okraj přípravkem HG osvěžovač vzduchu při vysávání. Vysypte obsah uzávěrů na podlahu a zrnka vyluxujte trubicí vysavače.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

HG International B.V., je čistě nizozemskou firmou s vlastními pobočkami v různých zemích a s 200 nadšenými kmenovými zaměstnanci. Hlavní sídlo a rovněž výrobní závod se nachází v mladém, dynamickém a rychle se rozvíjejícím městě Almere v provincii Flevoland. Společnost disponuje rozsáhlými prostory k realizaci našich ambiciózních úkolů a cílů – náš závod například vyrábí přes 300 nejrůznějších výrobků značky HG, které směřují k milionům spokojených zákazníků ve více než 45 zemích.

>> Více informací o výrobci