MAXXO vakuovací balička potravin VM Comfort

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
1 990 Kč
1 573 Kč
1 300 Kč bez DPH
-21%
Kód: ID349472 EAN: 8595235806463 Výrobce: Maxxo
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
MAXXO vakuovací balička potravin VM Comfort
Jedná se o pokračování úspěšné vakuovačky VM Profi, ovšem v její zmenšené "baby" variantě. *unikátní systém uchycení foliíí ve vakuovačce pomocí speciální rukojeti umožňuje snadné a komfortní každodenní vakuování bez použití síly, uzavření vakuovačky provedete jedním prstem *moderní design s nerezovými prvky *Jednoduchá obsluha a snadná údržba *Možnosti vakuování - Automatické, Pulsní (Manuální), Pouze svařování fólií, ve vakuovacích dózách *Možnost vakuování vlhkých i suchých potravin (odnímatelný odkapávač přebytečné vlhkosti) *Integrovaná propojovací hadička pro vakuování v dózách Maxxo VC1800 *Chytrý řezák folií v balení *Šířka folií až do 30cm *Výkon 12l/min, hlučnost +-60dB
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

MAXXO je česká, rychle rostoucí značka se zaměřením na moderní výrobky a doplňky do kuchyně a domácnosti. Produkty značky MAXXO se vyznačují atraktivním designem, kvalitním zpracováním a sledují poslední světové trendy. Značka si klade u všech svých výrobků za cíl vždy nabídnout nejlepší poměr cena x výkon na trhu. Produkty MAXXO jsou vyráběny v renomovaných výrobních závodech v ČR, Německu, Slovinsku, na Taiwanu a v Číně.

>> Více informací o výrobci