MAXXO vakuovací pistole VM3550

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
799 Kč
699 Kč
578 Kč bez DPH
-13%

Množstevní slevy

  • 2 ks a více 683 Kč s DPH
  • 5 ks a více 666 Kč s DPH
  • 10 ks a více 649 Kč s DPH
Kód: ID314276 EAN: 8595235803585 Výrobce: Maxxo
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
MAXXO vakuovací pistole VM3550
Ruční AKU Vakuovací jednotka Maxxo VM3550 pro každodenní uchovávání potravin. Vhodné zejména pro vakuové balení salámů, sýrů, masa, ovoce, zeleniny a dalších potravin, u kterých prodloužíte několikanásobně jejich trvanlivost. Vakuování probíhá pomocí speciálních vakuovacích sáčků, dóz Maxxo VC1800 nebo uzávěrů. Popis technologie: Vzduch je odsáván pouhým stisknutím tlačíka. Sáček uzavřete prsty nebo s pomocí klipsu (součást balení). Použití: Vhodné příslušenství – vakuovací dózy, zip sáčky, vakuovací zátky(uzávěry) Sáčky: Po umytí a vyčištění možno použít opakovaně. Sáčky se zavakuovanými potravinami můžete vařit ve vodě a rozmrazovat/ohřívat v mikrovlnné troubě. Skladování: Uchovávejte dlouhodobě a ekonomicky! Vakuované potraviny prodlužují svou dobu skladovatelnosti. CHLADNIČKA – sýr + uzeniny: klasická doba skladovatelnosti: 1 týden - prodloužená doba pomocí VAKUA:3 - 6 týdnů MRAZNIČKA – maso + zelenina + ovoce: klasická doba skladovatelnosti: 6 měsíců - prodloužená doba pomocí VAKUA: 2-3 roky
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

MAXXO je česká, rychle rostoucí značka se zaměřením na moderní výrobky a doplňky do kuchyně a domácnosti. Produkty značky MAXXO se vyznačují atraktivním designem, kvalitním zpracováním a sledují poslední světové trendy. Značka si klade u všech svých výrobků za cíl vždy nabídnout nejlepší poměr cena x výkon na trhu. Produkty MAXXO jsou vyráběny v renomovaných výrobních závodech v ČR, Německu, Slovinsku, na Taiwanu a v Číně.

>> Více informací o výrobci