HG Čistič odpadů ucpaných vlasy 450 ml

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
230 Kč
200 Kč
165 Kč bez DPH
-13%
Kód: ID364238 Prod. číslo: HG667045127 EAN: 8711577247010 Výrobce: HG International b.v
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
HG Čistič odpadů ucpaných vlasy 450 ml
V koupelně jsou vlasy příčinou ucpání odtokových potrubí umyvadla, sprchy i vany. Toto ucpání se ještě zhoršuje díky zbytkům mýdla, kožního tuku a zubní pasty, které na vlasech ulpívají. HG "čistič odpadů ucpaných vlasy" je obohacen hydroxidem draselným a díky tomu si rychle a účinně poradí s těmito vlasy, které zcela rozpustí, stejně jako i s dalšími materiály, které na vlasech ulpívají. 1.) Pokud v umyvadle, sprše či vaně stojí voda a neodtéká, nejprve se pokuste co nejvíce vody odstranit. 2.) Nalijte opatrně celý obsah lahve 1 do ucpaného odpadu. 3.) Poté nalijte opatrně celý obsah lahve 2 do ucpaného odpadu a nechte vše minimálně 1 hodinu působit. Čím delší je doba působení, tím větší je šance, že materiály, které způsobují ucpání, budou co nejvíce rozpuštěny. Pokud je to možné, aplikujte přípravek předtím, než půjdete spát, aby mohl celou noc působit. 4.) Poté odpad propláchněte velkým množstvím vody.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

HG International B.V., je čistě nizozemskou firmou s vlastními pobočkami v různých zemích a s 200 nadšenými kmenovými zaměstnanci. Hlavní sídlo a rovněž výrobní závod se nachází v mladém, dynamickém a rychle se rozvíjejícím městě Almere v provincii Flevoland. Společnost disponuje rozsáhlými prostory k realizaci našich ambiciózních úkolů a cílů – náš závod například vyrábí přes 300 nejrůznějších výrobků značky HG, které směřují k milionům spokojených zákazníků ve více než 45 zemích.

>> Více informací o výrobci