HG Gelový čistič odpadů 1000 ml

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
205 Kč
192 Kč
159 Kč bez DPH
-6%
Kód: ID364239 Prod. číslo: HG540100127 EAN: 8711577268732 Výrobce: HG International b.v
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
HG Gelový čistič odpadů 1000 ml
HG "gelový čistič odpadů" je jedinečný, bezpečný a vysoce účinný čistič, který je připraven k okamžitému použití. Gel má pevnou a hustou strukturu, která brání rozstřikování. Díky své hmotnosti (gel je mnohem těžší než voda) se potopí, aniž by se rozpustil, a přes vodu se dostane až na místo ucpání, kde začne působit. Na rozdíl od granulových čističů nemůže ucpání zhoršit a nepoškozuje plastové odpadní trubky. Opatrně nalijte 300 ml HG "gelový čistič odpadů" do ucpaného odpadu. Nechte čistič působit 30 minut a potom propláchněte velkým množstvím vody. V případě úplného ucpání, kdy odpad vůbec neodtéká, naplňte celý dřez nebo umyvadlo teplou vodou. Přidejte do vody 300 ml HG "gelový čistič odpadů" a nechte působit přes noc. Druhý den důkladně propláchněte horkou vodou. Protože tento čistič je mnohem těžší než voda, rychle se potopí a přes vodu se dostane až na místo ucpání, kde začne působit. Úplně ucpaný odpad, v důsledku zbytků potravin a mastnoty, doporučujeme uvolnit pomocí prostředku HG "tekutý bio čistič kuchyňských odpadů". Pro odpady ucpané vlasy doporučujeme použít prostředek HG "čistič odpadů ucpaných vlasy".
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

HG International B.V., je čistě nizozemskou firmou s vlastními pobočkami v různých zemích a s 200 nadšenými kmenovými zaměstnanci. Hlavní sídlo a rovněž výrobní závod se nachází v mladém, dynamickém a rychle se rozvíjejícím městě Almere v provincii Flevoland. Společnost disponuje rozsáhlými prostory k realizaci našich ambiciózních úkolů a cílů – náš závod například vyrábí přes 300 nejrůznějších výrobků značky HG, které směřují k milionům spokojených zákazníků ve více než 45 zemích.

>> Více informací o výrobci