HG Extra silný přípravek pro předběžné zpracování skvrn 500 ml

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
170 Kč
156 Kč
129 Kč bez DPH
-8%
Kód: ID364299 Prod. číslo: HG649050127 EAN: 8711577240769 Výrobce: HG International b.v
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
HG Extra silný přípravek pro předběžné zpracování skvrn 500 ml
Účinek přípravku HG "extra silný přípravek pro předběžné zpracování skvrn" je zesílen mimo jiné aktivním kyslíkem a tudíž je velmi účinný i pro nejvíce odolné skvrny, například od červeného vína, čaje, ovocných šťáv, čokolády, džusu, špenátu, trávy, hlíny atd. Toto speciální složení přípravku v pěnovém spreji je vhodné téměř pro všechny druhy textilií. 1) Otočte trysku na přední straně o jednu čtvrtinu. V případě, že láhev byla použita již dříve, mohou se v rozstřikovacím otvoru nacházet zbytky tekutiny, což může negativně ovlivnit jeho funkčnost při dalším použití. Proto doporučujeme, abyste před dalším použitím rozstřikovací otvor vždy dobře vypláchli vodou z kohoutku, například přes větrací otvory na straně pěnové trysky. 2) U barevného textilu nejdříve proveďte test barevné stálosti (viz upozornění). 3) Nastříkejte přípravek bohatě na skvrny a fleky, a to po celé jejich ploše. 4) Vetřete přípravek do skvrn a postižených míst tak, že látku budete třít v dlaních. 5) Nechte přípravek minimálně 5 minut působit, avšak zabraňte jeho zaschnutí. 6) Ošetřenou látku okamžitě vyperte v pračce na hlavní prací program s přídavkem prášku na praní. 7) Při ručním praní použijte prací prostředek na ruční praní. 8) Po použití otočte trysku opět o jednu čtvrtinu zpět (OFF). 9) Ihned po použití přípravku si vždy umyjte ruce nebo používejte ochranné rukavice pro domácnost.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

HG International B.V., je čistě nizozemskou firmou s vlastními pobočkami v různých zemích a s 200 nadšenými kmenovými zaměstnanci. Hlavní sídlo a rovněž výrobní závod se nachází v mladém, dynamickém a rychle se rozvíjejícím městě Almere v provincii Flevoland. Společnost disponuje rozsáhlými prostory k realizaci našich ambiciózních úkolů a cílů – náš závod například vyrábí přes 300 nejrůznějších výrobků značky HG, které směřují k milionům spokojených zákazníků ve více než 45 zemích.

>> Více informací o výrobci